Català

URGÈNCIES:

  • Portem Visites a Domicili i a Hotels, cada dia des d’Abril fins a Octubre, inclosos caps de setmana, 24/24 hores, per a tot tipus d’Urgències: ferides, patologies generals, infeccioses, patologies pediàtriques…
  • Poden també venir al nostre Centre, o TRUCAR al:

+34 66 01 01 680

  • El Metge gestionarà directament la seva trucada, doncs parla perfectament ANGLÈS, FRANCÈS, CATALÀ, ITALIÀ, CATALÀ i ALEMANY. També tenim Traductors al RUS, (per telèfon).

  • Portem un sector que va des de LLORET DE MAR i BLANES, fins a PALAFOLLOS, SANTA SUSANNA i MALGRAT DE MAR. I en algun cas, també podem anar des de TOSSA DE MAR fins a PLATJA D’ARO, si disposem del temps necessari i no es tracta de una urgència vital, o bé si el pacient es desplaça al Centre Mèdic.

  • Davant de qualsevol dubte, TRUQUEU!

  • … Tenim competència en Urgències i Medicina General, i una xarxa d’Especialistes, Clíniques i Hospitals en cas de necessitat.

 

MEDICINA ESPORTIVA:

La Medicina Esportiva comprèn la Preparació Física a l’esforç, inclosa la Dieta, els límits que es fixen a l’esforç i l’entrenament, i com s’assoleixen i es controlen, segons l’Esport practicat, els exercicis efectuats.

La Medicina Esportiva s’encarrega també de determinar l’aptitud dels esportistes per a practicar el seu esport preferit (certificats …).

La Medicina Esportiva inclou tractaments en cas de problemes físics deguts a l’esforç (sigui esportiu o d’un altre tipus …), tractaments urgents, problemes crònics d’articulacions, ossos, tendons, lligaments i, per extensió, patologies osteoarticulars de pacients, no esportistes inclosos

Es pot assessorar la Rehabilitació d’un pacient després d’una lesió i/o una intervenció quirúrgica. Per extensió també es pot ajudar a una persona gran a gestionar la seva ergonomia de moviments per guardar una autonomia suficient, per tel de no entrar en un cercle viciós d’immobilització, que comporta altres complicacions de les quals serà, de no tractar a temps, gairebé impossible recuperar-se del tot posteriorment.

 

MEDICINA GENERAL I DE FAMÍLIA:

Amb una experiència molt gran després de nombroses Urgències en diferents països, intentarem sempre buscar la millor solució per resoldre el seu problema mèdic el més ràpidament i eficaç possible, amb els menors efectes secundaris possibles, i farem el màxim per mantenir la seva salut en les millors condicions.

Amb un Doctorat de França, el Dr. Emmanuel Rottler és perfectament apte per descobrir el diagnòstic, fins i tot el més complicat, incloent infants, en problemes infecciosos, abdominals, respiratoris, traumatològics, cardiovasculars, dermatològics, estrès & depressió

Tenim una xarxa de contactes amb Especialistes, Clíniques i Hospitals, per ajudar en casos que una segona opinió sigui necessària, o en diagnòstics complicats o amb necessitat d’Hospitalització.

 

MESOTERÀPIA:

La Mesoteràpia és una tècnica amb bases teòriques complexes, tenint a veure amb els territoris embriològics nerviosos (metàmers), i usant agulles molt curtes de 4 mm. de llarg i medicaments al·lopàtics, tot això sempre d’ús homologat.

L’avantatge d’aquesta tècnica, que cada especialista millora amb la pràctica, és que s’administren medicaments en petites quantitats -i amb freqüència molt inferiors a la de medicaments habituals-, en el lloc adequat de l’organisme del pacient.

Perquè es facin un idea, se sol administrar una dosi més o menys 20 vegades inferior a l’habitual. Com que la quantitat és tan petita, gairebé mai trobem efectes secundaris.

Els medicaments s’administren depenent de la patologia i de cada cas, que avalua el metge, aconseguint una òptima personalització.

En matèria d’articulacions, per exemple, pels components, és especialment eficaç per combatre el cercle viciós:

El cercle viciós del dolor - gràfic

 

Inflamació genera Dolor que genera Contractura que causa mala postura, que genera inflamació que augmenta el dolor, el que causa també contractura, i així, sense fi.

 

Per això, la Mesoteràpia es caracteritza per tenir una eficiència molt gran, amb una dosi molt petita.

Es busca llavors un alleugeriment màxim, amb un risc pràcticament inexistent.

És una comoditat i un alleujament, per a gairebé tots els problemes d’articulacions:

 

Artritis de tots tipus, Artrosis, Algodystrofías

 

I per a moltes Inflamacions cròniques no articulars, com Tendinitis, dolors musculars i per-articulars de Fibromiàlgia, Torticolis,

 

… Sense efectes secundaris…

 

Informació:

Dr Christophe Emmanuel ROTTLER

Tel: 66 01 01 680