Nederlands – NOODGEVALLEN:

NOODGEVALLEN:

  • Wij kunnen huisbezoeken of hotelbezoeken doen, elke dag van april tot oktober, inclusief weekenden, van 9:00 tot 22:00 (en grotendeels hetzelfde schema in andere maanden…), voor allerlei noodgevallen, verwondingen, algemene medische problemen, infecties en kinderziektes.

  • We verwachten patiënten in ons Medisch Centrum: MEDIFUTUR, Calle Costa de Carbonell, 59 – Lloret-de-Mar, Costa Brava, Girona, SPANJE, voor alle medische kwesties.

  • U kunt naar ons Medisch Centrum komen, of BELLEN ons op:

0034 66 01 01 680

  • De dokter zal u direct telefonisch te woord staan wanneer u belt en spreekt ENGELS, FRANS, SPAANS, ITALIAANS, CATALAANS en een beetje DUITS. We hebben vertalers (aan de telefoon) voor RUSSISCH.

  • We bedienen de gebieden LLORET DE MAR, BLANES tot PALAFOLLS, MALGRAT DE MAR & SANTA SUSANNA. In sommige gevallen kunnen we ook bedienen Tossa de Mar en Platja d’Aro, maar alleen als we tijd hebben en het niet te dringend is, anders kan de patiënt naar ons Medisch Centrum komen.

  • Als u vragen heeft, bel dan gerust.

  • Onthoud dat we altijd een REKENING bieden die u in staat stelt om geld terug te vragen voor de patiënt, wanneer ze terug zijn in hun land, via hun verzekering : Reisverzekering, Nationale Zorgverzekering (EU), elke andere particuliere verzekering, creditcard, als het een Gouden of Premier kaart is (Europ Assistance), enzovoort…

  • We hebben ook enkele overeenkomsten met enkele VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN zodat de patiënt niet hoeft te betalen. Als u vragen heeft, bel dan gerust van tevoren…

  • We beschikken over alle medische vaardigheden zoals spoedeisende geneeskunde, algemene praktijk, precieze diagnose en een netwerk van specialisten, en privé- of staatsziekenhuizen indien nodig.

ALGEMENE PRAKTIJK – FAMILIEGENEESKUNDE:

Met uitgebreide ervaring in veel NOODGEVALLEN in vele landen, zullen we altijd proberen de beste oplossing te vinden om u zo snel mogelijk te genezen, met minder bijwerkingen, en we zullen ons uiterste best doen om u in de beste omstandigheden te houden, om uw vakantie voort te zetten…

Met een doctoraat (PhD) uit Frankrijk hebben we de vaardigheid om gecompliceerde diagnoses te stellen. We zijn gewend om een breed scala aan medische problemen te behandelen, inclusief kinderziekten, infectieziekten, buikklachten, luchtwegaandoeningen, traumatische verwondingen, hart- en bloedsomloopproblemen, dermatologie, stress en depressie, enz.

We hebben een netwerk van contacten zoals specialisten, klinieken en ziekenhuizen om te helpen in geval van bijzonder gecompliceerde pathologieën en in geval van de noodzaak tot ziekenhuisopname.

SPORTGENEESKUNDE:

Sportgeneeskunde omvat LICHAAMLIJKE VOORBEREIDING voor competitie, inclusief DIEET, grenzen die we aan TRAINING moeten stellen, en hoe PRESTATIEDOELEN te bereiken, inclusief medische supervisie van de uitgevoerde oefeningen, afhankelijk van de betrokken sport.

Sportgeneeskunde is verantwoordelijk voor het bepalen van de FITHEID van sporters voor hun favoriete sport (het uitgeven van FITHEIDSCERTIFICATEN)

Sportgeneeskunde omvat BEHANDELINGEN in geval van fysieke problemen als gevolg van overmatige inspanning (als sporter of een ander soort inspanning in het normale leven…), noodbehandelingen, chronische gewrichtsproblemen, botten, pezen, ligamenten, en bij uitbreiding osteo-articulaire problemen voor niet-sporters

We kunnen adviseren en helpen bij de REVALIDATIE van patiënten na een blessure of na een chirurgische ingreep. Bij uitbreiding kunnen we ook een ouder persoon helpen om zijn bewegingsergonomie te beheren, om voldoende autonomie te behouden om niet in een vicieuze cirkel van immobilisatie te komen die leidt tot andere complicaties waarvan het bijna onmogelijk kan worden om te ontsnappen.

MEZOTHERAPIE

Mezotherapie is een techniek met complexe theoretische basis, gerelateerd aan zenuwachtige embryologische gebieden (metameren). De therapie gebruikt zeer korte naalden, ongeveer 4 of 6 mm. Meestal worden alopathische medicijnen geïnjecteerd, van algemeen medisch gebruik, en erkende stoffen.

Het voordeel van deze techniek, die specialisten steeds verder verbeteren tijdens de praktijk, is dat de medicijnen direct in het hart van het probleem worden geïnjecteerd, op sommige plaatsen die pijn- en ontstekingskringen genereren. Maar we gebruiken een veel lagere dosis, en veel minder vaak, dan de dosis van gebruikelijke behandelingen.

We dienen op deze manier een dosis ongeveer 20 keer kleiner dan bij elke gebruikelijke behandeling toe, zodat de risico’s van bijwerkingen bijna nihil zijn

De medicijnen worden gekozen afhankelijk van de pathologie en elk specifiek geval, beoordeeld door de behandelaar, die bijvoorbeeld bij gewrichten verschillende mengsels gebruikt, om de vicieuze cirkel te doorbreken:

Ontsteking die pijn genereert, die contracturen genereert, die verkeerde positie genereert, die extra ontsteking genereert, die de pijn verhoogt, die contracturen genereert, enzovoort zonder onderbreking van de cirkel…

Daarom bereiken we een grote efficiëntie en verlichting, met een zeer kleine dosis en minimaal risico.

Het is nuttig bij de meeste gewrichtsproblemen:

Alle soorten artritis, artrose, algodystrofieën

 

– en veel ontstekingen buiten gewrichten, zoals tendinitis, spierpijnen, stijve nekken… enzovoort

…zonder bijwerkingen…

Alle informatie:

Dr Christophe Emmanuel ROTTLER

Tel: (0034) 66 01 01 680