Shqip

EMERGJENCAT:

  • Ne mund të bëjmë vizita në shtëpi ose në hotel, çdo ditë nga prilli deri në tetor, duke përfshirë fundjavat, nga ora 9:00 deri në 22:00 (dhe kryesisht i njëjti orar në muajt e tjerë…), për të gjitha llojet e emergjencave, lëndimeve, çështjeve të përgjithshme mjekësore, infeksioneve dhe sëmundjeve të fëmijëve.

  • Ne mirëpresim pacientët në Qendrën tonë Mjekësore: MEDIFUTUR, në Calle Costa de Carbonell, 59 – Lloret-de-Mar, Costa Brava, Girona, SPANJË, për çdo dhe të gjitha çështjet mjekësore.

  • Mund të vini në Qendrën tonë Mjekësore, ose NA THIRRNI në:

0034 66 01 01 680

  • Mjeku do të trajtojë drejtpërdrejt me ju nëpërmjet telefonit kur të thirrni dhe flet ANGLISHT, FRËNGJISHT, SPANJISHT, ITALISHT, KATALANISHT dhe pak GJERMANISHT. Ne kemi përkthyes (në telefon) për RUSISHT.

  • Ne shërbejmë zonat LLORET DE MAR, BLANES deri në PALAFOLLS, MALGRAT DE MAR dhe SANTA SUSANNA.Në disa raste, mund të shërbejmë edhe Tossa de Mar dhe Platja d’Aro, por vetëm nëse kemi kohë dhe nuk është shumë urgjente, përndryshe, pacienti mund të vijë në Qendrën tonë Mjekësore.

  • Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi THIRRNI.

  • Mos harroni që ne gjithmonë ofrojmë një FATURË që ju lejon të kërkoni kthimin e parave për pacientin, kur të kthehen në vendin e tyre, nëpërmjet Sigurimit të tyre : Sigurimi i udhëtimit, Sigurimi i Shëndetit Kombëtar (BE), çdo Sigurim tjetër Privat, Kartë Krediti, nëse është e Artë ose Premier (Europ Assistance), dhe kështu me radhë…

  • Ne gjithashtu kemi disa Marrëveshje me disa KOMPANI SIGURIMI kështu që pacienti nuk ka nevojë të paguajë. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi thirrni paraprakisht…

  • Ne kemi të gjitha aftësitë mjekësore si mjekësia emergjente, praktika e përgjithshme, diagnoza e saktë dhe një rrjet specialistësh, dhe spitale private ose shtetërore nëse është e nevojshme.

PRAKTIKA E PËRGJITHSHME – MJEKËSIA FAMILJARE:

Me përvojë të gjerë në shumë EMERGJENCA, në shumë vende, ne gjithmonë do të përpiqemi të gjejmë zgjidhjen më të mirë për t’ju shëruar sa më shpejt të jetë e mundur, me më pak efekte anësore, dhe do të bëjmë maksimumin për t’ju mbajtur në kushtet më të mira, për të vazhduar pushimet tuaja…

Me një Doktoraturë (PhD) nga Franca, ne kemi aftësinë për të gjetur diagnoza të ndërlikuara. Jemi mësuar të trajtojmë një gamë të gjerë problemesh mjekësore, duke përfshirë shëndetin e fëmijëve, sëmundjet infektive, ankesat abdominale, sëmundjet e frymëmarrjes, dëmtimet traumatike, problemet e zemrës dhe qarkullimit, dermatologjinë, stresin dhe depresionin etj.

Ne kemi një Rrjet kontaktesh si Specialistë, Klinika dhe Spitale për të ndihmuar në rastin e patologjive veçanërisht të ndërlikuara, dhe në rast të nevojës për hospitalizim.

MJEKËSIA SPORTIVE:

Mjekësia sportive mbulon PËRGATITJEN FIZIKE për konkurrencë, duke përfshirë DIETËN, kufizimet që duhet të vendosim për STËRVITJE, dhe si të arrihen QËLLIMET E PERFORMANCËS, duke përfshirë mbikëqyrjen mjekësore të ushtrimeve të kryera, në varësi të sportit të përfshirë.

Mjekësia sportive është përgjegjëse për përcaktimin e FITNESIT të sportistëve për sportin e tyre të preferuar (lëshimin e CERTIFIKATAVE TË FITNESIT)

Mjekësia sportive përfshin TRAJTIME në rast të problemeve fizike për shkak të përpjekjes së tepruar (si sportist ose lloj tjetër përpjekjeje në jetën normale…), trajtimet emergjente, problemet kronike të nyjeve, kockat, tendinat, ligamentet, dhe me zgjerim problemet osteo-artikulare për jo-sportistët

Ne mund të këshillojmë dhe ndihmojmë në REHABILITIMIN e pacientëve pas një lëndimi ose pas një ndërhyrjeje kirurgjikale. Me zgjerim, mund të ndihmojmë edhe një person të moshuar të menaxhojë ergonominë e lëvizjes, për të ruajtur një autonomi të mjaftueshme për të mos hyrë në një cikël vicioz të imobilizimit që çon në komplikime të tjera nga të cilat mund të bëhet pothuajse e pamundur të shpëtohet.

MEZOTERAPIA

Mezoterapia është një teknikë me baza teorike komplekse, në lidhje me territoret nervore embrionale (metamere). Terapia përdor gjilpëra shumë të shkurtra, rreth 4 ose 6 mm. Shumicën e rasteve, injektohen medikamente alopatike, të përdorimit të zakonshëm mjekësor, dhe substanca të njohura.

Avantazhi i kësaj teknike, që specialistët e përmirësojnë gjatë praktikës, është se medikamentet injektohen në zemër të problemit, në disa vende që gjenerojnë rrethe dhimbjeje dhe inflamacioni. Por ne përdorim një normë shumë më të vogël, dhe shumë më rrallë, sesa doza e trajtimeve të zakonshme.

Ne administrojmë në këtë mënyrë një dozë rreth 20 herë më të vogël se çdo trajtim i zakonshëm, kështu që rreziqet e efekteve anësore janë pothuajse zero

Medikamentet zgjidhen në varësi të patologjisë dhe të çdo rasti të veçantë, që vlerëson praktikuesi, që për shembull, në lidhje me nyjet, përdor përzierje të ndryshme, që bllokojnë ciklin vicioz:

Inflamacioni që gjeneron Dhimbje, që gjeneron Kontraktura, që gjeneron Pozicion të gabuar, që gjeneron inflamacion shtesë, që rrit Dhimbjen, që gjeneron Kontraktura, dhe kështu me radhë pa ndërprerje të ciklit…

Kjo është arsyeja pse arrijmë një efikasitet të madh dhe lehtësim, me një dozë shumë të vogël, dhe rrezik minimal.

Është e dobishme në shumicën e problemeve të nyjeve:

Të gjitha llojet e Artritit, Artrozës, Algodistrofisë

 

– dhe shumë inflamacione jashtë nyjeve, si tendinitet, dhimbje muskulore, qafa të ngurtësuara… dhe kështu me radhë

…pa efekte anësore…

Gjitha informacionet:

Dr Christophe Emmanuel ROTTLER

Tel: (0034) 66 01 01 680