Română – URGENȚE –

URGENȚE:

  • Facem vizite la domiciliu sau la hotel, zilnic din aprilie până în octombrie, inclusiv în weekenduri, între orele 9:00 și 22:00 (și în mare parte același program în celelalte luni…) pentru toate tipurile de urgențe, răni, probleme medicale generale, infecții și boli ale copiilor.

  • Întâmpinăm pacienții la Centrul nostru Medical: MEDIFUTUR, Calle Costa de Carbonell, 59 – Lloret-de-Mar, Costa Brava, Girona, SPANIA, pentru orice problemă medicală.

  • Puteți veni la Centrul nostru Medical sau SUNAȚI la noi la:

0034 66 01 01 680

  • Doctorul va vorbi direct cu dumneavoastră la telefon când sunați și vorbește ENGLEZĂ, FRANCEZĂ, SPANIOLĂ, ITALIANĂ, CATALANĂ și puțin GERMANĂ. Avem traducători (la telefon) pentru RUSĂ.

  • Servim zonele LLORET DE MAR, BLANES până la PALAFOLLS, MALGRAT DE MAR și SANTA SUSANNA. În unele cazuri, putem servi și Tossa de Mar și Platja d’Aro, dar numai dacă avem timp și nu este prea urgent, altfel, pacientul poate veni la Centrul nostru Medical.

  • Dacă aveți întrebări, vă rugăm să sunați.

  • Amintim că întotdeauna oferim o FACTURĂ care vă permite să solicitați rambursarea banilor pacientului, când se întorc în țara lor, prin intermediul asigurării lor : Asigurare de călătorie, Asigurare națională de sănătate (UE), orice altă asigurare privată, card de credit, dacă este Gold sau Premier (Europ Assistance), și așa mai departe…

  • Avem, de asemenea, unele Acorduri cu unele COMPANII DE ASIGURĂRI, astfel încât pacientul nu trebuie să plătească. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să sunați în avans…

  • Avem toate competențele medicale, cum ar fi medicina de urgență, practica generală, diagnosticare precisă și o rețea de specialiști, precum și spitale private sau de stat, dacă este necesar.

PRACTICĂ GENERALĂ – MEDICINĂ DE FAMILIE:

Cu o experiență vastă în multe URGENȚE, în multe țări, vom încerca întotdeauna să găsim cea mai bună soluție pentru a vă vindeca cât mai repede posibil, cu mai puține efecte secundare, și vom face tot posibilul pentru a vă menține în cele mai bune condiții, pentru a continua vacanța…

Cu un doctorat (PhD) din Franța, avem abilitățile necesare pentru a găsi diagnostice complicate diagnostice. Suntem obișnuiți să gestionăm o gamă largă de probleme medicale, inclusiv sănătatea copiilor, boli infecțioase, probleme abdominale, boli respiratorii, leziuni traumatice, probleme cardiace și circulatorii, dermatologie, stres și depresie etc.

Avem o rețea de contacte, cum ar fi specialiști, clinici și spitale pentru a ajuta în cazul patologiilor deosebit de complicate și în caz de necesitate a spitalizării.

MEDICINĂ SPORTIVĂ:

Medicina sportivă acoperă PREGĂTIREA FIZICĂ pentru competiție, inclusiv DIETA, limitele pe care ar trebui să le impunem ANTRENAMENTULUI și cum să atingem OBIECTIVELE DE PERFORMANȚĂ, inclusiv supravegherea medicală a exercițiilor efectuate, în funcție de sportul practicat.

Medicina sportivă este responsabilă pentru determinarea APTITUDINII sportivilor pentru sportul lor preferat (emiterea CERTIFICATELOR DE APTITUDINE)

Medicina sportivă include TRATAMENTE în caz de probleme fizice din cauza efortului excesiv (ca sportiv sau alt tip de efort în viața normală…), tratamente de urgență, probleme cronice ale articulațiilor, oase, tendoane, ligamente, și prin extensie probleme osteo-articulare pentru non-sportivi

Putem sfătui și ajuta la REABILITAREA pacienților după o rănire sau după o intervenție chirurgicală. Prin extensie, putem ajuta și o persoană în vârstă să gestioneze ergonomia mișcărilor pentru a menține o autonomie suficientă pentru a nu intra într-un ciclu vicios de imobilizare care ar putea duce la alte complicații din care ar putea deveni aproape imposibil de scăpat.

MEZOTERAPIE

Mezoterapia este o tehnică cu baze teoretice complexe, în legătură cu teritoriile nervoase embrionare (metamere). Terapia folosește ace foarte scurte, de aproximativ 4 sau 6 mm. De cele mai multe ori, sunt injectate medicamente alopatice, de uz comun în medicină, și substanțe recunoscute.

Avantajul acestei tehnici, pe care specialiștii o îmbunătățesc pe parcursul practicii, este că medicamentele sunt injectate în centrul problemei, în unele locuri care generează cercuri de durere și inflamație. Dar folosim o doză mult mai mică și mult mai rar decât doza tratamentelor obișnuite.

Administrăm astfel o doză de aproximativ 20 de ori mai mică decât orice tratament obișnuit, astfel încât riscurile efectelor secundare sunt aproape nule

Medicamentele sunt alese în funcție de patologie și de fiecare caz particular, pe care îl evaluează practicianul, care în ceea ce privește articulațiile, de exemplu, folosind diferite amestecuri, blochează cercul vicios:

Inflamație care generează Durere, care generează Contracturi, care generează Poză greșită, care generează inflamație suplimentară, care crește durerea, care generează contracturi, și așa mai departe fără întreruperea cercului…

De aceea obținem o eficiență mare și o ușurare cu o doză foarte mică și un risc minim.

Este utilă în majoritatea problemelor articulare:

Toate tipurile de artrită, artroză, algodistrofii

 

– și multe inflamații în afara articulațiilor, cum ar fi tendinite, dureri musculare, gâturi rigide… și așa mai departe

…fără efecte secundare…

Toate informațiile:

Dr. Christophe Emmanuel ROTTLER

Tel: (0034) 66 01 01 680