Srpski

HITNI SLUČAJEVI:

  • Možemo da obavljamo kućne posete ili posete hotelima, svaki dan od aprila do oktobra, uključujući vikende, od 10:00 do 21:00 (i uglavnom isti raspored u drugim mesecima…), za sve vrste hitnih slučajeva, povreda, opštih medicinskih problema, infekcija i dečjih bolesti.

  • Mi primamo pacijente u našem medicinskom centru: MEDIFUTUR, Calle Costa de Carbonell, 59 – Lloret-de-Mar, Costa Brava, Girona, ŠPANIJA, za sve medicinske probleme.

  • Možete doći u naš medicinski centar, ili POZVATI nas na:

0034 66 01 01 680

  • Doktor će vas direktno kontaktirati putem telefona kada pozovete i govori ENGLESKI, FRANCUSKI, ŠPANSKI, ITALIJANSKI, KATALONSKI i malo NEMAČKI. Imamo prevodioce (na telefonu) za RUSKI.

  • Obrađujemo područja LLORET DE MAR, BLANES do PALAFOLLS, MALGRAT DE MAR i SANTA SUSANNA. U nekim slučajevima, možemo pokriti i Tossa de Mar i Platja d’Aro, ali samo ako imamo vremena i nije previše hitno, u suprotnom, pacijent može doći u naš medicinski centar.

  • Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno pozovite.

  • Zapamtite da uvek izdajemo RAČUN koji vam omogućava da zatražite povraćaj novca za pacijenta, kada se vrate u svoju zemlju, putem njihovog osiguranja : Putno osiguranje, Nacionalni zdravstveni sistem (EU), bilo koje drugo privatno osiguranje, kreditna kartica, ako je zlatna ili premijum (Europ Assistance), i tako dalje…

  • Imamo i neke ugovore sa nekim OSIGURAVAJUĆIM KOMPANIJAMA tako da pacijent ne mora da plaća. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno pozovite unapred…

  • Imamo sve medicinske veštine kao što su hitna medicina, opšta praksa, precizna dijagnoza i mrežu specijalista, i privatne ili državne bolnice po potrebi.

OPŠTA PRAKSA – PORODIČNA MEDICINA:

Sa bogatim iskustvom u mnogim HITNIM SLUČAJEVIMA u mnogim zemljama, uvek ćemo pokušati da pronađemo najbolje rešenje da vas izlečimo što je pre moguće, sa manje nuspojava, i uložićemo maksimalan napor da vas držimo u najboljim uslovima, da nastavite svoj odmor…

Sa doktoratom (PhD) iz Francuske, imamo veštinu da postavimo komplikovane dijagnoze. Navikli smo da se bavimo širokim spektrom medicinskih problema, uključujući dečije zdravlje, infektivne bolesti, abdominalne tegobe, respiratorne bolesti, traumatske povrede, srčane i cirkulatorne probleme, dermatologiju, stres i depresiju, itd.

Imamo mrežu kontakata kao što su specijalisti, klinike i bolnice da pomognemo u slučaju posebno komplikovanih patologija, i u slučaju potrebe za hospitalizacijom.

SPORTSKA MEDICINA:

Sportska medicina obuhvata FIZIČKU PRIPREMU za takmičenja, uključujući DIJETU, ograničenja koja bismo trebali postaviti za TRENING i kako postići CILJEVE PERFORMANSI, uključujući medicinski nadzor nad izvođenim vežbama, u zavisnosti od sporta koji je u pitanju.

Sportska medicina je odgovorna za određivanje SPOSOBNOSTI sportista za njihov omiljeni sport (izdavanje SERTIFIKATA SPOSOBNOSTI)

Sportska medicina uključuje LEČENJE u slučaju fizičkih problema zbog prekomernog napora (kao sportista ili drugi tip napora u normalnom životu…), hitne tretmane, hronične probleme sa zglobovima, kosti, tetive, ligamenti, i šire osteo-artikularne probleme za nesportiste

Možemo savetovati i pomoći sa REHABILITACIJOM pacijenata nakon povrede ili nakon hirurške intervencije. Prošireno, možemo pomoći i starijim osobama da upravljaju svojom ergonomijom kretanja, kako bi zadržali dovoljnu autonomiju da ne uđu u začarani krug imobilizacije koji vodi do drugih komplikacija iz kojih može postati gotovo nemoguće izaći.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je tehnika sa složenim teorijskim osnovama, u vezi sa nervnim embrionalnim područjima (metameri). Terapija koristi vrlo kratke igle, oko 4 ili 6 mm. U većini slučajeva, ubrizgavaju se alopatski lekovi, koji se koriste u opštoj medicinskoj praksi, i priznate supstance.

Prednost ove tehnike, koju specijalisti sve bolje usavršavaju u praksi, je u tome što se lekovi ubrizgavaju direktno u srce problema, na nekim mestima koja stvaraju krugove bola i upale. Ali mi koristimo mnogo manju dozu, i mnogo ređe, nego dozu uobičajenih tretmana.

Na taj način primenjujemo dozu oko 20 puta manju nego bilo koji uobičajeni tretman, tako da su rizici od nuspojava gotovo nepostojeći

Lekovi se biraju zavisno od patologije i svakog specifičnog slučaja, koji procenjuje praktičar, koji, na primer, kod zglobova koristi različite mešavine, da blokira začarani krug:

Upala koja stvara bol, koja stvara kontrakture, koja stvara pogrešan položaj, koji stvara dodatnu upalu, koja povećava bol, koja stvara kontrakture, i tako dalje bez prekida kruga…

Zbog toga postižemo veliku efikasnost i olakšanje, sa veoma malom dozom i minimalnim rizikom.

Koristi se kod većine problema sa zglobovima:

Sve vrste artritisa, artroze, algodistrofija

 

– i mnoge upale van zglobova, poput tendinitisa, bolova u mišićima, ukočenih vratova… i tako dalje

…bez nuspojava…

Sve informacije:

Dr Christophe Emmanuel ROTTLER

Tel: (0034) 66 01 01 680